Читайте біографічну довідку Юрія Шкарлата – новообраного члена Нацради

7 Лютого 2002
1189
7 Лютого 2002
15:40

Читайте біографічну довідку Юрія Шкарлата – новообраного члена Нацради

1189
Читайте біографічну довідку Юрія Шкарлата – новообраного члена Нацради
ШКАРЛАТ Юрій Григорович, українець, народився 23 вересня 1951 року в Києві. Освіта вища – режисер драматичного театру ( Київський інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого, 1980р.), політолог (Київська вища партійна школа, 1989р.)

З 1973 по 1993 рік працював у Державній телерадіокомпанії України. Протягом перших десяти років пройшов творчий шлях від помічника режисера до режисера-постановника телевізійних вистав. З 1982 року на журналістській роботі. Вів низку популярних політичних та інформаційних програм, що виходили у прямому ефірі. Остання посада – головний редактор Головної редакції політичного аналізу і прогнозування УТ.

З 1994 року працював у громадських організаціях, які вели дослідницьку і просвітницьку роботу з побудови в Україні громадянського суспільства.

У 1999-2000 роках був заступником керівника Прес-служби Президента України. З 2000 року і до нині – завідуючий відділом розробки інформаційних стратегій Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України.

Протягом останніх п’яти років є позаштатним консультантом Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації. Брав участь у розробці низки законопроектів у цій сфері. Зокрема законів про телебачення і радіомовлення, про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення, про систему Суспільного телерадіомовлення.

Читайте також:

Верховна Рада припинила повноваження двох членів Національної ради з питань ТБ та РМ

А.Зинченко: "Ротация членов Нацсовета ничего не изменит"(www.obozrevatel.com.ua)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1189
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду