detector.media
07.02.2002 15:40
Читайте біографічну довідку Юрія Шкарлата – новообраного члена Нацради
ШКАРЛАТ Юрій Григорович, українець, народився 23 вересня 1951 року в Києві. Освіта вища – режисер драматичного театру ( Київський інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого, 1980р.), політолог (Київська вища партійна школа, 1989р.)

З 1973 по 1993 рік працював у Державній телерадіокомпанії України. Протягом перших десяти років пройшов творчий шлях від помічника режисера до режисера-постановника телевізійних вистав. З 1982 року на журналістській роботі. Вів низку популярних політичних та інформаційних програм, що виходили у прямому ефірі. Остання посада – головний редактор Головної редакції політичного аналізу і прогнозування УТ.

З 1994 року працював у громадських організаціях, які вели дослідницьку і просвітницьку роботу з побудови в Україні громадянського суспільства.

У 1999-2000 роках був заступником керівника Прес-служби Президента України. З 2000 року і до нині – завідуючий відділом розробки інформаційних стратегій Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України.

Протягом останніх п’яти років є позаштатним консультантом Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації. Брав участь у розробці низки законопроектів у цій сфері. Зокрема законів про телебачення і радіомовлення, про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення, про систему Суспільного телерадіомовлення.

Читайте також:

Верховна Рада припинила повноваження двох членів Національної ради з питань ТБ та РМ

А.Зинченко: "Ротация членов Нацсовета ничего не изменит"(www.obozrevatel.com.ua)
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY