Читайте заяву Миколи Княжицького з приводу ротації членів Нацради

7 Лютого 2002
5095
7 Лютого 2002
13:51

Читайте заяву Миколи Княжицького з приводу ротації членів Нацради

5095
Читайте заяву Миколи Княжицького з приводу ротації членів Нацради
Заява для засобів масової інформації

Я вважаю рішення Верховної Ради щодо ротації двох членів Національної ради, прийняте 7 лютого ц.р., незаконним. По-перше, я зареєстрований кандидатом у народні депутати і зараз перебуваю у відпустці, тому не можу бути звільнений з роботи у цей період. Вважаю рішення Верховної Ради (а саме тих депутатів, які за нього проголосували) помстою за мою спробу діяти у Національній Раді незалежно, захищати інтереси українських каналів. Нещодавно ми створили Асоціацію захисту української культури “Український світанок” і підняли питання про те, що телеканали у нашій державі насправді не є українськими. Вважаю, що значною мірою ротація є саме результатом початку діяльності Асоціації. Коли намагаєшся наступити на інтереси певних людей – коли ці інтереси суперечать інтересам держави – виникає опір.

По-третє, рішення суперечить рекомендаціям Ради Європи щодо свободи слова в Україні. Безумовно, ця постанова пов’язана з політикою, з виборами. Люди, які за неї голосували, не хочуть, щоби існував об’єктивний контроль за засобами масової інформації під час виборів.

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ, кандидат у народні депутати України

Читайте також:

Верховна Рада припинила повноваження двох членів Національної ради з питань ТБ та РМ - Миколи Княжицького та Миколи Потураєва

Так чи є перепони для ротації Нацради? Правовий аспект Ротація Нацради: законодавчо все готово

А.Зинченко: "Ротация членов Нацсовета ничего не изменит"(www.obozrevatel.com.ua)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду