detector.media
07.02.2002 13:51
Читайте заяву Миколи Княжицького з приводу ротації членів Нацради
Заява для засобів масової інформації

Я вважаю рішення Верховної Ради щодо ротації двох членів Національної ради, прийняте 7 лютого ц.р., незаконним. По-перше, я зареєстрований кандидатом у народні депутати і зараз перебуваю у відпустці, тому не можу бути звільнений з роботи у цей період. Вважаю рішення Верховної Ради (а саме тих депутатів, які за нього проголосували) помстою за мою спробу діяти у Національній Раді незалежно, захищати інтереси українських каналів. Нещодавно ми створили Асоціацію захисту української культури “Український світанок” і підняли питання про те, що телеканали у нашій державі насправді не є українськими. Вважаю, що значною мірою ротація є саме результатом початку діяльності Асоціації. Коли намагаєшся наступити на інтереси певних людей – коли ці інтереси суперечать інтересам держави – виникає опір.

По-третє, рішення суперечить рекомендаціям Ради Європи щодо свободи слова в Україні. Безумовно, ця постанова пов’язана з політикою, з виборами. Люди, які за неї голосували, не хочуть, щоби існував об’єктивний контроль за засобами масової інформації під час виборів.

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ, кандидат у народні депутати України

Читайте також:

Верховна Рада припинила повноваження двох членів Національної ради з питань ТБ та РМ - Миколи Княжицького та Миколи Потураєва

Так чи є перепони для ротації Нацради? Правовий аспект Ротація Нацради: законодавчо все готово

А.Зинченко: "Ротация членов Нацсовета ничего не изменит"(www.obozrevatel.com.ua)
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY