Генпрокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом побиття журналістів в Криму

8 Березня 2014
11810
8 Березня 2014
22:20

Генпрокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом побиття журналістів в Криму

11810
Генпрокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом побиття журналістів в Криму

Генеральна прокуратура України розпочала кримінальне провадження за фактом побиття журналістів в Автономній республіці Крим. Про це йдеться на сайті ГПУ.

 

За повідомленням засобів масової інформації, представники яких виконують свої професійні обов'язки на території АР Крим, невстановлені озброєні особи перешкоджали законній професійній діяльності кореспондентів видань «Газета по-українськи» та «Восточный вариант».


Як встановлено, біля адміністративної будівлі військкомату у м. Сімферополі, який захоплений групою озброєних осіб, вчинено напад на представників ЗМІ, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров'я, а також силою відібрано їх фотоапаратуру та флеш-карти.


Вказані повідомлення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 171, ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України.


На даний час досудове слідство у кримінальному провадженні триває. Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює прокуратура Залізничного району м. Сімферополя.

 

Нагадаємо, на журналістів у Сімферополі напали озброєні люди. У Севастополі також жорстоко побили журналістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду