У Шустера говоритимуть про сніговий колапс та національність депутата

29 Березня 2013
19152
29 Березня 2013
16:05

У Шустера говоритимуть про сніговий колапс та національність депутата

19152
У Шустера говоритимуть про сніговий колапс та національність депутата

29 березня випуск політичного ток-шоу «Шустер Live» на каналі «Інтер» буде присвячений аналізу дій влади під час аномальних снігопадів минулого тижня та про національність депутата - чи зможе вона стати загрозою національній безпеці країни. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Головні теми програми  звучатимуть так: Як сніг на голову: хто відповість за Київський колапс? Національність депутата - питання державної безпеки?

 

До студії програми «Шустер Live» завітають голова КМДА Олександр Попов та  чотири міських голови: Володимир Гройсман (Вінниця), Геннадій Кернес (Харкова), Володимир Дебой (Житомир) та Володимир Удовиченко (Славутич).

 

Також гостями студії будуть: Вадим Колесніченко, народний депутат, Партія регіонів; Микола Катеринчук, народний депутат, ВО «Батьківщина», лідер Європейської партії; Анатолій Гриценко, народний депутат, ВО «Батьківщина», лідер партії «Громадянська позиція»; Андрій Іллєнко, народний депутат, ВО «Свобода»; Володимир Сальдо, народний депутат, Партія регіонів, міський голова Херсона (2002-2012); Микола Кульбіда, начальник Українського гідрометеорологічного центру; Олександр Голуб, народний депутат, КПУ; Ірина Геращенко, народний депутат, партія «УДАР Віталія Кличка»; Віктор Бондар, народний депутат, Партія регіонів; Андрій Мохник, народний депутат, ВО «Свобода»; Інна Богословська, народний депутат, Партія регіонів.

 

Нагадаємо, програма вийде о 20.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19152
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Василь
4045 дн. тому
В останнє дивився це продажне шоу по надуванню і сдуванню рейтингів лже-еліти. 95 квартал -2.А в центрі сам у білому фраці. Шустериада магістра провокаций і скандалів зашкалила і затягнулася. Виключаю термометр, а з ним і цей канал ! Всі мої знайомі це вже зробили. Enough is Enough.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду