Телеканал NewsOne транслюватиме Марш гідності

Телеканал NewsOne транслюватиме Марш гідності

22 Лютого 2015
4951
22 Лютого 2015
10:34

Телеканал NewsOne транслюватиме Марш гідності

4951
Телеканал NewsOne транслюватиме Марш гідності
Телеканал NewsOne транслюватиме Марш гідності

NewsOne розпочне трансляцію Маршу гідності 22 лютого, о 12:00-тій. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Журналісти NewsOne покажуть, як проходить підготовка до Маршу Гідності у якому візьмуть участь Президент України, а також президенти Німеччини, Польщі, Литви, Грузії, Молдови, Словаччини і президент ЄС.

 

Заплановані репортажі та прямі включення.

 

О 13:00 із гостем студії NewsOne  вестиметься розмова про те, як змінилася Україна і українці за цей рік, і чого чекати в майбутньому після таких непростих подій. В ході діалогу висвітлюватися Марш гідності.

 

Пряма трансляція розпочнеться о 13.30 і триватиме до 15:00.

 

Нагадаємо, пряму трансляцію Маршу гідності вестиме Перший національний. Сигнал трансляції поширюватиметься у відкритому доступі з 12:30 до 15:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду