На Першому національному стартує проект Nayem Time

На Першому національному стартує проект Nayem Time

6 Вересня 2014
12850
6 Вересня 2014
14:35

На Першому національному стартує проект Nayem Time

12850
На Першому національному стартує проект Nayem Time
На Першому національному стартує проект Nayem Time

6 вересня в ефірі Першого національного стартує проект Nayem Time за участі відомого журналіста й телеведучого Мустафи Найєма. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний директор Національної телекомпанії Зураб Аласанія.

 

У рамках проекту відбуватимуться інтерв'ю з відомими людьми на актуальні теми. Першим співрозмовником Мустафи Найєма став міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

 

Як повідомив Зураб Аласанія, перший випуск Nayem Time вийде в ефірі о 21:40. Тим часом у телепрограмі Першого національного у цьому слоті вказана програма «Дреди епохи».

 

Як писала «Детектор медіа», прем'єра програми мала відбутися у середині серпня. Nayem Time - проект власного виробництва НТКУ. Виходитиме програма у запису, при цьому Мустафа Найєм наполягав на мінімальному застосуванні монтажу.

 

Очікувалося, що гостями проекту стануть не лише політики, а й «військові, й регіональні лідери, які впроваджують рушійні зміни в державі». 

 

«Детектор медіа»

Фото - https://www.facebook.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12850
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Who
3528 дн. тому
Название весьма благозвучное. / Странный парадокс. При всем том, что канал обновили, ну не тянет это на общенациональное вещание. Все-таки крут был Зураб, когда переформатировал харьковское ТВ: минимальные потери, при максимальных приобретениях.
Іріда
3528 дн. тому
Замість будувати суспільне ,краще навчіться налаштовувати камери. І тоді Аваков не буде зеленопиким , а Мустафа різнокольоровим.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду