«1+1» знімає з ефіру розважальні проекти

«1+1» знімає з ефіру розважальні проекти

3 Травня 2014
9168
3 Травня 2014
13:02

«1+1» знімає з ефіру розважальні проекти

9168
«1+1» знімає з ефіру розважальні проекти
«1+1» знімає з ефіру розважальні проекти

 «1+1» змінює сітку мовлення на 3 травня у зв'язку зі значною кількістю жертв під час сутичок в Одесі 2 травня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

З ефіру знято розважальні програми. Замість гумористичних програм у суботу транслюватиметься серіал «Однолюби».

 

Нагадаємо, 2 травня в Одесі під час протиянь прибічників Євромайдану та Антимайдану загинуло 42 людини. Такі дані наводить МВС України. 125 отримали тілесні ушкодження та шпиталізовані.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9168
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3649 дн. тому
Дякую "1+1" за належне ставлення до цінності людського життя. А от Турчинову гандьба за такий наказ: http://president.gov.ua/documents/17589.html Мало того, що призначив день жалоби у день видачі і опублікування указу (що унеможливлює оперативно вжити заходи щодо зміни сітки мовлення), так ще й викаблучується, зазнрачаючи про "героїв України" - антитерористів та простих "громадян України" - протестувальників. Так і хочеться запитати: а чи доречно у такому випадку, коли заради щонайбільше якихось кордонів ми втратили майже півсотні людей, так поділяти їх на "своїх" і "не своїх"???!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду