Екс-радник Путіна Андрій Іларіонов порадив українській владі терміново створити цілодобовий прес-центр

1 Березня 2014
15309
1 Березня 2014
22:24

Екс-радник Путіна Андрій Іларіонов порадив українській владі терміново створити цілодобовий прес-центр

15309
Екс-радник Путіна Андрій Іларіонов порадив українській владі терміново створити цілодобовий прес-центр

Президент Інституту економічного аналізу, екс-радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Іларіонов закликав керівництво України негайно створити цілодобовий прес-центр при президентові чи прем'єр-міністрові, і запросити туди представників іноземних ЗМІ, зокрема СNN, BCC та інших. Про це він сказав під час включення по скайпу з США в прямому ефірі «Громадського ТБ» на Першому національному 1 березня.

 

За його словами, треба, щоб українські парламентарі чи урядовці, які добре знають англійську і російську мови, постійно розповідали світові про ситуацію в Україні.

 

«Зараз на СNN йде абсолютно пропутінська пропаганда, інформація про ситуацію в Україні подається тільки в російській інтерпретації. Треба, щоб Борис Тарасюк, Тарас Кузьо, Леся Оробець, чи інші люди, які добре знають англійську мову, повідомляли світові про ситуацію в Україні. Другий напрям - це повідомлення інформації російською мовою, в першу чергу для людей, які живуть на Сході Україні і Росії», - сказав він.

 

Створити такий прес-центр треба вже негайно, оскільки зазвичай вночі починають захоплювати всі стратегічні об'єкти, зауважив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15309
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду