detector.media
01.03.2014 22:24
Екс-радник Путіна Андрій Іларіонов порадив українській владі терміново створити цілодобовий прес-центр

Президент Інституту економічного аналізу, екс-радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Іларіонов закликав керівництво України негайно створити цілодобовий прес-центр при президентові чи прем'єр-міністрові, і запросити туди представників іноземних ЗМІ, зокрема СNN, BCC та інших. Про це він сказав під час включення по скайпу з США в прямому ефірі «Громадського ТБ» на Першому національному 1 березня.

 

За його словами, треба, щоб українські парламентарі чи урядовці, які добре знають англійську і російську мови, постійно розповідали світові про ситуацію в Україні.

 

«Зараз на СNN йде абсолютно пропутінська пропаганда, інформація про ситуацію в Україні подається тільки в російській інтерпретації. Треба, щоб Борис Тарасюк, Тарас Кузьо, Леся Оробець, чи інші люди, які добре знають англійську мову, повідомляли світові про ситуацію в Україні. Другий напрям - це повідомлення інформації російською мовою, в першу чергу для людей, які живуть на Сході Україні і Росії», - сказав він.

 

Створити такий прес-центр треба вже негайно, оскільки зазвичай вночі починають захоплювати всі стратегічні об'єкти, зауважив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY