В п’яти містах Донецької області відновлено мовлення українських каналів

В п’яти містах Донецької області відновлено мовлення українських каналів

16 Липня 2014
9779
16 Липня 2014
14:37

В п’яти містах Донецької області відновлено мовлення українських каналів

9779
В п’яти містах Донецької області відновлено мовлення українських каналів
В п’яти містах Донецької області відновлено мовлення українських каналів

16 липня трансляцію українських телеканалів вдалося відновити в чотирьох містах Донецької області, заявив спікер РНБО Андрій Лисенко під час брифінгу. Про це повідомляє інформаційне агентство РБК-Україна.

 

«Мовлення українських телеканалів відновлено, зокрема, в таких містах як Слов'янськ, Краматорськ, Артемівськ та Костянтинівка», - повідомив Андрій Лисенко.

 

Водночас, як повідомили «Детектор медіа» у Концерні РРТ, станом на 15 липня мовлення українських телеканалів було відновлено у трьох містах півночі Донеччини - Слов'янську, Краматорську і Красному Лимані. У цих населених пунктах забезпечується трансляція трьох загальнонаціональних телеканалів - Першого національного, 5-го каналу та «1+1».

 

Таким чином, за даними «Детектор медіа», українське мовлення станом на 16 липня відновлено у п'яти містах Донецької області - Слов'янську, Краматорську, Артемівську, Костянтинівці та Красному Лимані.

 

Нагадаємо, 15 липня відновила свою роботу радіотелевізійна вежа на горі Карачун під Слов'янськом. У ніч на 1 липня внаслідок обстрілу терористами українських позицій на горі обвалилася  200-метрова телевежа, спроби захопити яку з травня не припиняли сепаратисти.  

 

За словами генерального директора Концерну РРТ Олександра Півнюка, поки що мова не йде про відбудову вщент зруйнованої телевежі, над цим працюють проектні організації. Співробітники Концерну знайшли інше рішення: антену встановлено на будівлі, що значно нижча за зруйновану телевежу, але за рахунок того, що гора Карачун має панівні висоти у регіоні, сигнал вдалося відновити.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9779
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду