Телеканал Ахметова «Донбас» розпочав акцію #мызамир

Телеканал Ахметова «Донбас» розпочав акцію #мызамир

2 Червня 2014
10653
2 Червня 2014
15:54

Телеканал Ахметова «Донбас» розпочав акцію #мызамир

10653
Телеканал Ахметова «Донбас» розпочав акцію #мызамир
Телеканал Ахметова «Донбас» розпочав акцію #мызамир

Телеканал «Донбас», що належить бізнесмену Рінату Ахметову, розпочав безстрокову акцію #мызамир та закликає скласти зброю і сісти за стіл переговорів.

 

Із 30 травня ведучі інформаційних та розважальних програм телеканалу виходять в ефір в спеціальних футболках #мызамир.

 

 

 

 

«Ми закликаємо всіх небайдужих до ситуації на Донбасі підтримати акцію, використовуючи відповідний тег у своєму ефірі», - повідомляє продюсер телеканалу Нікіта Шмідік.

 

До акції вже долучилися співробітники телеканалів, що входять до медіахолдингу Ріната Ахметова: дніпропетровського 34-го каналу, маріупольського телеканалу «Сігма», загальнонаціонального молодіжного телеканалу НЛО TV; а також співробітники львівського каналу ZIK і користувачі соціальних мереж у групах телеканалу «Донбас».

 

Нагадаємо, що «Донбас» - регіональний телеканал, доступний в ефірі та кабельних мережах в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській та Запорізькій областях України. «Донбас» є частиною «Регіональної медіагрупи».«Регіональна медіагрупа» - об'єднання телеканалів «Донбас» (Донецьк), 34 канал (Дніпропетровськ), «Сігма» (Маріуполь), «Сфєра» (Харцизьк). Територія мовлення - Донецька, Луганська, Дніпропетровська, Запорізька області. Входить до складу медіахолдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10653
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киянин
3638 дн. тому
А з ким вести переговори, Рінате? З чеченцями чи, даруйте, кадировцями? З найманцями чи з сербами? Чи, може, з ТОБОЮ? То чого ж ти за їхні спини ховаєшся? Дивно, що проти тебе ще не порушено жодної кримінальної справи. Пора б уже...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду