Речником АТО став колишній керівник медіацентру  Міноборони у Криму Владислав Селезньов

Речником АТО став колишній керівник медіацентру Міноборони у Криму Владислав Селезньов

20 Травня 2014
10735
20 Травня 2014
18:12

Речником АТО став колишній керівник медіацентру Міноборони у Криму Владислав Селезньов

10735
Речником АТО став колишній керівник медіацентру  Міноборони у Криму Владислав Селезньов
Речником АТО став колишній керівник медіацентру  Міноборони у Криму Владислав Селезньов

Офіцер Міністерства оборони України, підполковник Владислав Селезньов став офіційним речником АТО. Про це повідомляє заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Вікторія Сюмар у своєму Facebook.

 

«Нас справедливо критикували за відсутність централізованого ресурсу щодо АТО. Систему інформування треба було суттєво переформатовувати, оскільки в операції задіяно щонайменше три відомства, кожна прес-служба говорила за своє, і відповідного досвіду ні в кого немає. Тепер говоритиме Владислав, який відмінно проявив себе у Кримському медіацентрі Міноборони в Севастополі», - написала пані Сюмар.

 

Офіційну інформацію щодо АТО тепер можна буде отримувати від  Владислава Селезньова. «На його сторінці найактуальніші повідомлення прямо з місця бойових дій», - підкреслює заступник секретаря РНБО.

 

Нагадаємо, в березні у Криму, незважаючи на російську окупацію, продовжував працювати кримський регіональний медіацентр Міноборони України під керівництвом підполковника Владислава Селезньова.

 

«Ці військові журналісти (коли всі будуть у безпеці, назвемо ім'я кожного) весь останній місяць були і залишаються нашими очима, вухами і голосом української армії в АР Крим. Вони допомагали контактами, пояснювали, підказували, уточнювали, перевіряли, інформували, писали, знімали, виходили на зв'язок в будь-який час доби. Їм ніхто навіть і не пропонував перейти на інший бік - журналісти не здаються», - написала журналістка Анастасія Береза.

 

«Друзі, колеги, офіцери, Владислав, ніяка медаль, зірка на погони або грошова премія не висловлять повною мірою нашої вдячності вам за вірність обов'язку та професії. Навіть російської мови недостатньо, щоб розповісти про нашу вдячності. Тому просто щиро дякуємо вам. І чекаємо в Києві (на Україні, як ви говорите), щоб потиснути руку кожному», - впевнена журналістка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду