Виставку до 80-річчя Голодомору заблокували представники «Беркута»

23 Листопада 2013
17868
23 Листопада 2013
15:25

Виставку до 80-річчя Голодомору заблокували представники «Беркута»

17868
Відвідувачі та організатори не можуть потрапити до Українського дому
Виставку до 80-річчя Голодомору заблокували представники «Беркута»
Представники «Беркута» заполонили Український дім та не пускають відвідувачів на виставку, присвячену 80-м роковинам Голодомору. Про це заявила народний депутат фракції «Батьківщина» Людмила Денісова.
 
За її словами, о 10-й ранку вона разом з іншими депутатами від опозиції прийшли на Європейську площу, де відбувається встановлення сцени для мітингу 24 листопада на підтримку євроінтеграції України.
 
Денісова зазначила, що у цей час мав відкритися Український дім, де проходить виставка, присвячена 80-м роковинам Голодомору.  За її словами, на експозиції предcтавлено багато картин, які привіз президент Американсько-української ділової ради. Депутат каже, що президент ради також не має можливості потрапити до Українського дому.
 
«Всі двері зачинені наглухо. Ми намагалися зв’язатися з керівництвом Українського дому, але всі спроби марні», - повідомила Денісова. Також вона додала: «Ми бачимо через скло, що в середині знаходиться велика кількість працівників "Беркуту", яким підносять їжу та напої».
 
Пані Денісова каже, що дізналася, що охорона Українського дому отримала вказівку не відчиняти приміщення через начебто можливі провокації. Народний депутат наголосила, що опозиція не має до цього жодного відношення.
 
Як повідомляє УНІАН, у Києві біля Меморіалу жертвам Голодомору вшанувати пам’ять убитих голодом зібралося понад 5 тисяч осіб.

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17868
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду