НТКУ обрала слоган дитячого «Євробачення» - Be Creative!

НТКУ обрала слоган дитячого «Євробачення» - Be Creative!

23 Вересня 2013
13827
23 Вересня 2013
13:17

НТКУ обрала слоган дитячого «Євробачення» - Be Creative!

13827
НТКУ обрала слоган дитячого «Євробачення» - Be Creative!
НТКУ обрала слоган дитячого «Євробачення» - Be Creative!

Слоганом Міжнародного дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2013» («Дитяче Євробачення») буде  - Be Creative! («Будь творчим!»). Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України (НТКУ). 

 

«Творчість - це частина нашого життя, починаючи з раннього дитинства. Саме за допомогою творчості діти пізнають світ, відкривають себе, свої вміння і таланти, несуть людям радість і щастя від побаченого, почутого та створеного. Саме творчість, яка формується в кожному з нас ще до народження, здатна у майбутньому розвинути та розкрити наші таланти. Девіз Be Creative («Будь творчим!») закликає шукати в собі нові здібності та розвивати нові таланти, тому що усвідомлення і розуміння свого творчого  потенціалу є важливою складовою нашого життя», - так НТКУ пояснює ідею обраного слогану.

 

Нагадаємо, заявка Національної телекомпанії України на проведення дитячого «Євробачення-2013» була визнана Наглядової радою конкурсу найкращою. Таким чином, за рішенням Європейської мовної спілки НТКУ здобула право стати мовником-організатором творчого форуму. Право приймати цьогорічний конкурс Національна телекомпанія України дістала після перемоги Анастасії Петрик на пісенному змаганні минулого року в Амстердамі (Нідерланди).

 

Фінал Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2013» відбудеться у Києві 30 листопада. Трансляцію покаже Перший національний.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13827
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду