detector.media
23.09.2013 13:17
НТКУ обрала слоган дитячого «Євробачення» - Be Creative!
НТКУ обрала слоган дитячого «Євробачення» - Be Creative!

Слоганом Міжнародного дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2013» («Дитяче Євробачення») буде  - Be Creative! («Будь творчим!»). Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України (НТКУ). 

 

«Творчість - це частина нашого життя, починаючи з раннього дитинства. Саме за допомогою творчості діти пізнають світ, відкривають себе, свої вміння і таланти, несуть людям радість і щастя від побаченого, почутого та створеного. Саме творчість, яка формується в кожному з нас ще до народження, здатна у майбутньому розвинути та розкрити наші таланти. Девіз Be Creative («Будь творчим!») закликає шукати в собі нові здібності та розвивати нові таланти, тому що усвідомлення і розуміння свого творчого  потенціалу є важливою складовою нашого життя», - так НТКУ пояснює ідею обраного слогану.

 

Нагадаємо, заявка Національної телекомпанії України на проведення дитячого «Євробачення-2013» була визнана Наглядової радою конкурсу найкращою. Таким чином, за рішенням Європейської мовної спілки НТКУ здобула право стати мовником-організатором творчого форуму. Право приймати цьогорічний конкурс Національна телекомпанія України дістала після перемоги Анастасії Петрик на пісенному змаганні минулого року в Амстердамі (Нідерланди).

 

Фінал Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2013» відбудеться у Києві 30 листопада. Трансляцію покаже Перший національний.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY