Російський журналіст намагався спровокувати Порошенка у Мінську (ВІДЕО)

Російський журналіст намагався спровокувати Порошенка у Мінську (ВІДЕО)

11 Лютого 2015
5737
11 Лютого 2015
18:54

Російський журналіст намагався спровокувати Порошенка у Мінську (ВІДЕО)

5737
Російський журналіст намагався спровокувати Порошенка у Мінську (ВІДЕО)
Російський журналіст намагався спровокувати Порошенка у Мінську (ВІДЕО)

Сьогодні, 11 лютого, у час до початку переговорів у «нормандському форматі» у Мінську (Білорусь) журналіст телеканалу «Россия» намагався влаштувати провокацію проти Президента України Петра Порошенка. Про це повідомляється на сторінці каналу «24» у Facebook.

 

Російський журналіст крикнув у залі Палацу Незалежності у Мінську на адресу Петра Порошенка: «Господин Порошенко, зачем ваши войска бомбят мирное население Донбасса?». Він продовжував кричати і повторювати свій провокативний вигук, не отримуючи відповіді, під час рукостискання Петра Порошенка і президента Білорусі Олександра Лукашенка.

 

Глава української держави не відповів на цей вигук. «Радіо Свобода. Білорусь» повідомляє, що журналіст каналу «Россия» був видалений з Палацу, де повинні пройти переговори.

 

Видання «Белорусский партизан» повідомляє, що це був журналіст телеканалу «Россия» Павел Зарубін. «Журналіста відсторонили від висвітлення саміту і вивели через чорний хід», - уточнює білоруське видання.

 

Всього для висвітлення переговорів щодо врегулювання ситуації в Україні прибули понад 500 журналістів.

 

 

Як повідомляють ЗМІ, Петро Порошенко прибув до Мінська першим і провів зустріч з президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Під час зустрічі він заявив, якщо в Мінську не буде досягнуто згоди із деескалації ситуації на Донбасі, то ситуація стане некерованою.

 

«Весь світ чекає: або ситуація піде шляхом деескалації, припинення вогню, відведення озброєнь ... або ситуація піде, фактично, шкереберть», - сказав Петро Порошенко.

 

Нагадаємо, 11 лютого Президент України Петро Порошенко заявив, що Служба безпеки України встановила 19 осіб, які називаючись журналістами чи громадськими діячами, проводили кампанію по зриву мобілізації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5737
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду