12 вересня  ̶  дискусія «Українське кіно: стратегія на майбутнє»

12 вересня ̶ дискусія «Українське кіно: стратегія на майбутнє»

10 Вересня 2014
9063
10 Вересня 2014
16:35

12 вересня ̶ дискусія «Українське кіно: стратегія на майбутнє»

9063
12 вересня  ̶  дискусія «Українське кіно: стратегія на майбутнє»
12 вересня  ̶  дискусія «Українське кіно: стратегія на майбутнє»

12 вересня о 17.00 у Блакитій вітальні Будинку кіно відбудеться дискусія «Українське кіно: стратегія на майбутнє». Про це повідомляють організатори заходу.

 

«Після багато дискутованих здобутків українського кіно останніх сезонів - від Каннських нагород до перших проривів до українського кінотеатрального глядача - перед вітчизняним кінематографом постають нові серйозні виклики. Змінюється суспільство, змінюється держава та її громадяни. Яким має бути український кінематограф у нових умовах? Якою повинна бути державна кінополітика? Якого кіно очікує нова країна?», - йдеться в анонсі дискусії.

 

Учасники: голова Держкіно Пилип Іллєнко, продюсери Ігор Савиченко та Денис Іванов, заступник гендиректора Центру Довженка Іван Козленко, культуролог та кінознавець Наталя Мусієнко, кінокритики Дмитро Десятерик та Олександр Гусєв, а також голова Всеукраїнського координаційного бюро освіти дорослих в Україні (ЮНЕСКО) Сергій Болтівець та уповноважена зі зв'язків з органами влади ЮНЕСКО Людмила Олійник.

 

Модератор: голова Національної спілки кінематографістів України Сергій Тримбач.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9063
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду