До 15 червня – прийом заявок на участь у Першому фестивалі документального історичного кіно

3 Червня 2014
12113
3 Червня 2014
15:26

До 15 червня – прийом заявок на участь у Першому фестивалі документального історичного кіно

12113
До 15 червня – прийом заявок на участь у Першому фестивалі документального історичного кіно

28 червня о 12.00 в Київській фортеці розпочнеться Перший фестиваль документального історичного кіно. Про це повідомляють організатори заходу.

 

Заявки на участь у фестивалі власники авторських прав на фільми можуть подавати на електронну адресу inna.goncharova@gmail.com до 15 червня.

 

Організатори фестивалю прагнуть привернути увагу громадськості до історичного документального кіно, його потреб і завдань, надати можливіть тим, хто цікавиться історією, подивитися історичне документальне кіно, що було створено останніми роками в Україні та інших краінах.

 

Програму фестивалю буде опубліковано 21 червня.

 

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду