Клюєва і Бондаренко у Вашингтоні зустріли протестом

Клюєва і Бондаренко у Вашингтоні зустріли протестом

7 Лютого 2014
12742
7 Лютого 2014
10:59

Клюєва і Бондаренко у Вашингтоні зустріли протестом

12742
Клюєва і Бондаренко у Вашингтоні зустріли протестом
Клюєва і Бондаренко у Вашингтоні зустріли протестом

Українці Вашингтона провели акцію протесту біля Посольство України в США, куди прибула на вечірнє прийняття українська делегація. Про це повідомив медіапортал української діаспори Vidia.org.

 

Активісти тримали фото загиблих протестувальників, побитих журналістів, а також символічно лежали на тротуарі, вкриті українськими прапорами.

 

«Сергію Клюєву довелось проходити повз "тіла" вбитих його діями людей і відповідати на запитання українців, чи не соромно йому. Апетит явно був зіпсутим», - прокоментували організатори акції з групи «Разом».

 

За словами активістів, з посольства викликали поліцію, проте та, побачивши, що відбувається звичайна акція протесту, поїхала геть.

 

Українська делегація прилетіла у Вашингтон на щорічний «молитовний сніданок» за участі президента Барака Обами, у якому зазвичай беруть участь більш ніж 3500 осіб з усього світу.

 

Як писала «Детектор медіа», перший заступник голови парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко повідомила, що вона без перешкод прибула до США. Нагадаємо, раніше Мирослава Гонгадзе повідомила, що США заборонили пані Бондаренко в'їзд на територію країни.

 

«Детектор медіа»

Фото: Vadym Guliuk, Vidia.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12742
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду