detector.media
07.02.2014 10:59
Клюєва і Бондаренко у Вашингтоні зустріли протестом
Клюєва і Бондаренко у Вашингтоні зустріли протестом

Українці Вашингтона провели акцію протесту біля Посольство України в США, куди прибула на вечірнє прийняття українська делегація. Про це повідомив медіапортал української діаспори Vidia.org.

 

Активісти тримали фото загиблих протестувальників, побитих журналістів, а також символічно лежали на тротуарі, вкриті українськими прапорами.

 

«Сергію Клюєву довелось проходити повз "тіла" вбитих його діями людей і відповідати на запитання українців, чи не соромно йому. Апетит явно був зіпсутим», - прокоментували організатори акції з групи «Разом».

 

За словами активістів, з посольства викликали поліцію, проте та, побачивши, що відбувається звичайна акція протесту, поїхала геть.

 

Українська делегація прилетіла у Вашингтон на щорічний «молитовний сніданок» за участі президента Барака Обами, у якому зазвичай беруть участь більш ніж 3500 осіб з усього світу.

 

Як писала «Детектор медіа», перший заступник голови парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко повідомила, що вона без перешкод прибула до США. Нагадаємо, раніше Мирослава Гонгадзе повідомила, що США заборонили пані Бондаренко в'їзд на територію країни.

 

«Детектор медіа»

Фото: Vadym Guliuk, Vidia.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY