22 серпня - засідання робочої групи МРГ щодо інвестицій та розвитку ЗМІ в Україні

21 Серпня 2013
3710
21 Серпня 2013
11:31

22 серпня - засідання робочої групи МРГ щодо інвестицій та розвитку ЗМІ в Україні

3710
22 серпня - засідання робочої групи МРГ щодо інвестицій та розвитку ЗМІ в Україні

22 серпня о 14.00 у Держкомтелерадіо відбудеться засідання робочої групи щодо сприятливого інвестиційного клімату, розвитку телерадіомовлення та індустрії преси в Україні Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, що діє у рамках «Відкритої розмови».

 

На засіданні будуть розглянуті наступні питання:

 

- про звернення Української асоціації видавців періодичної преси (УАВПП) та Національної спілки журналістів України (НСЖУ) щодо підвищення тарифів на доставку періодичної преси.

 

Інформують: Олексій Погорєлов, генеральний директор Української асоціації видавців періодичної преси, Сергій Томіленко, перший секретар Національної спілки журналістів України, Тетяна Котюжинська, президент Асоціації медіаюристів України, Валерій Герасименко, директор ДП «Преса», Наталія Похольченко, заступник директора ДП «Преса», Геннадій Вовк, заступник генерального директора ДП «Укрпошта»,  Людмила Кузнєцова, заступник генерального директора ДП «Укрпошта».

 

- про звернення Національної спілки журналістів України щодо розроблення та підписання з Міністерством доходів і зборів Меморандуму про співпрацю

 

Інформують:  Сергій Томіленко, перший секретар Національної спілки журналістів України, Наталія Наталіна, начальник управління інтернет-комунікацій та аналізу інформаційного простору Інформаційно-комунікаційного департаменту Міністерства доходів і зборів України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3710
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду