Радіо «Максимум» стало повністю україномовним

Радіо «Максимум» стало повністю україномовним

21 Серпня 2017
2571
21 Серпня 2017
11:28

Радіо «Максимум» стало повністю україномовним

2571
Андрій Грищенко, співведучий вечірнього шоу на «Максимумі» донедавна залишався єдиним російськомовним ведучим на радіостанції. 21 серпня він вперше проведе ефір українською мовою
Радіо «Максимум» стало повністю україномовним
Радіо «Максимум» стало повністю україномовним

Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

За словами пана Грищенка, він вчив мову близько трьох місяців і вже на початку серпня повністю перейшов на українську в побуті – щоб у новому сезоні, напередодні Дня Незалежності, перейти на українську і в ефірі.

«Справа не в квотах – ми їх і так дотримувалися, – прокоментував головний продюсер радіо «Максимум» Слава Дьомін. – Для нас це принципова позиція – бути україномовною радіостанцією. У нас в ефірі немає жодної російськомовної пісні. Вважаємо, що зараз не час для подвійних стандартів».

Нагадаємо, 24 липня на радіо «Максимум» стартував новий проект з Василем Вірастюком «Здоровий Вася» про те, як правильно підтримувати себе в хорошій фізичній формі

 Фото: канал "24"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2571
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду