В Україні стартував відбір на дитяче «Євробачення-2017»

В Україні стартував відбір на дитяче «Євробачення-2017»

7 Липня 2017
1936

В Україні стартував відбір на дитяче «Євробачення-2017»

1936
«UA:Перший» оголосив старт національного відбору на Міжнародний дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2017», фінал якого відбудеться 26 листопада у Тбілісі (Грузія).
В Україні стартував відбір на дитяче «Євробачення-2017»
В Україні стартував відбір на дитяче «Євробачення-2017»

Про це йдеться на сайті конкурсу.

Півфінал національного відбору, який відбудеться 8 серпня, «UA:Перший» транслюватиме в Youtube. Фінал нацвідбору, дату якого буде оголошено одразу по завершенню відбіркового туру, телеканал покаже в прямому ефірі. Разом із журі найкращу пісню та виконавця обиратимуть й глядачі шляхом інтерактивного голосування.

Прийом заявок триватиме з 7 липня до 7 серпня. Відсьогодні будь-який виконавець чи група виконавців віком від 9 до 14 років можуть подати заявку на участь у нацвідборі і представити свою пісню професійному журі. Докладніше ознайомитися з умовами участі у національному відборі на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2017 можна у Положеннях про Національний відбір на участь у Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2017».

Нагадаємо, попередній, 14-й за рахунком юніорський конкурс пісні відбувся20 листопада 2016 року в столиці Мальти Валетті. Переможцем конкурсу став представник Грузії Маріам Мамадашвілі з композицією Mzeo («Сонце»). Представниця України Софія Роль з композицією PlanetCravesforLove («Планета жадає любові») зайняла 14-е місце.

Нагадаємо, трансляцію «Євробачення-2017» на «UA: Першому» хоч в середньому дивилися 7 103 364 телеглядачів у віковій категорії 4+.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1936
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду