Гройсман шкодує, що Стець подав у відставку

Гройсман шкодує, що Стець подав у відставку

31 Травня 2017
1590
31 Травня 2017
19:16

Гройсман шкодує, що Стець подав у відставку

1590
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман шкодує, що міністр інформполітики Юрій Стець подав у відставку, і подякував йому за роботу.
Гройсман шкодує, що Стець подав у відставку
Гройсман шкодує, що Стець подав у відставку

Про це він написав у своєму Facebook.

«На жаль, міністр інформаційної політики Юрій Стець сьогодні подав заяву про звільнення за станом здоров'я. Хочу щиро подякувати Юрію за його роботу», - написав Володимир Гройсман.

За його словами, команда Юрія Стеця зробила багато на «інформаційному фронті».

«Зараз мало хто вже пригадує, що коли почалася російська агресія, Юрій склав свій депутатський мандат і пішов в Нацгвардію будувати контрпропагандистську політику нашої держави.

Останні 3 роки держава веде постійну боротьбу з агресивними потугами російської пропагандистської машини і, що б там не говорили наші недруги, нам вдається відбивати ці інформаціні атаки. І в тому, що працюють санкції, що ми отримали і безвіз, і асоціацію з ЄС, є заслуга зусиль усіх тих, хто воює і на інформаційному фронті, зокрема - команди Юрія Стеця. Бажаю Юрію якнайшвидше відновити здоров'я та повернутись в стрій!», - написав прем’єр-міністр.

Нагадаємо, 31 травня міністр інформаційної політики України Юрій Стець написав заяву про відставку з посади за станом здоров’я. Про це «Детектору медіа» стало відомо з власних джерел у Міністерстві інформаційної політики. Юрій Стець підтвердив «Детектору медіа» цю інформацію.

В своїй офіційній заяві Міністерство інформаційної політики України повідомило, що 31 травня міністр інформаційної політики Юрій Стець передав заяву про відставку голові Верховної Ради України Андрію Парубію. Функції виконуючого обов'язки міністра інформаційної політики на час перебування міністра в лікарні покладені на першу заступницю міністра Еміне Джапарову.

На фото - Володимир Гройсман

Фото: РБК-Україна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1590
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду