Букмекери на «Євробаченні-2017» віддають перемогу Італії, Україна планує увійти у ТОП-10 - Франчук

Букмекери на «Євробаченні-2017» віддають перемогу Італії, Україна планує увійти у ТОП-10 - Франчук

4 Березня 2017
2993
4 Березня 2017
15:16

Букмекери на «Євробаченні-2017» віддають перемогу Італії, Україна планує увійти у ТОП-10 - Франчук

2993
Цього року Україна не очікує беззаперечної перемоги у пісенному конкурсі «Євробачення», завдання українських виконавців - увійти в десятку лідерів.
Букмекери на «Євробаченні-2017» віддають перемогу Італії, Україна планує увійти у ТОП-10 - Франчук
Букмекери на «Євробаченні-2017» віддають перемогу Італії, Україна планує увійти у ТОП-10 - Франчук

Про це заявила в ефірі телеканалу UATV керівниця нацвідбору Наталія Франчук, передає «Укрінформ».

«Наразі букмекери дають перше місце у Євробаченні представнику Італії. Швеція ще не вибрала свого представника, але йому вже прогнозують друге місце, бо шведи завжди сильні. Що стосується України, то наше завдання увійти в десятку, виступити гідно, цікаво, бути яскравими і відмінними від інших», - сказала вона.

Цікавими і не схожими на інших, за її словами, Україна буде вже й тому, що представлена цього року рок-гуртом.

«Хлопці з гурту O.Torvald дуже харизматичні, цікаві і відкриті. І на вокальному попсовому конкурсі цього року Україну представлятиме рок-група. І ми будемо не такими як усі - це однозначно. У нас рокери, і це відрізняє уже нас від усіх інших. Крім цього, Україна презентуватиме соціальну функцію, оскільки пісня O.Torvald про час і вона надзвичайно актуальна нині. Поп-музика, як правило, завжди про любов, а рок може дозволити собі ширші рамки, і ця соціальна пісня - це якраз та музика, яка презентує думки суспільства», - розповіла Наталія Франчук.

Вона також зазначила, що на даний час на «Євробаченні» очікується участь лише двох хлопців - це представники Італії і Іспанії. Решта - це дівчата, «вокальна балада, довга сукня, класика жанру». Тобто найвиразнішими серед усіх учасників конкурсу наразі є рок-гурт з України, дует з Білорусі і двоє хлопців з Італії та Іспанії.

«Втім, хоча Україна і буде особливою цього року, але важко сказати, як оцінять рок-групу, бо рокери, як правило, не займають надвисоких позицій на Євробаченні. Але я дуже сподіваюся, що країна не чекає другої перемоги поспіль. Наше завдання - виступити гідно і цікаво, бути яскравими і іншими, і ми це зробимо», - наголосила Франчук.

Нагадаємо, 25 лютого на фіналі національного відбору на «Євробачення-2017» переможцем став рок-гурт O.Torvald з піснею Time. Він не був у фаворитах відбору, набрав п’ять балів від журі і п’ять балів від телеглядачів і у сумарній кількості голосів переміг. Його конкурентами були  Melovin, який отримав від глядачів 6 балів, і Tayanna, яка отримала найвищий бал від суддів. 

Один із ведучих «Євробачення-2017» Тімур Мірошниченко розповів, у чому полягає концепція чоловічого тріо на міжнародному конкурсі. Він заявив, що упродовж двох місяців «UA: Перший» максимальну увагу приділятиме представнику від України рок-гурту O.Torvald, до складу якого входить п'ятеро музикантів. «Всі звикли, що від України красиві дівчата. Цього року Україна представлена великою чоловічою силою. Покажемо, що у нас чоловіки гарні і талановиті», – сказав Тімур Мірошниченко під час першої прес-конференції рок-гурту O.Torvald у ролі представника від України.

До 10 березня представник від України на «Євробаченні-2017» гурт O.Torvald має подати мовнику-організатору Національній суспільні телерадіокомпанії України готовий номер, як буде виступати на конкурсі у травні.

62-й міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017» пройде в Києві, у Міжнародному виставковому центрі на лівому березі Дніпра, з 9 по 13 травня. Україна стала господинею «Євробачення» завдяки перемозі Джамали на «Євробаченні-2016» у столиці Швеції, Стокгольмі.

Додамо, на «Євробачення», яке проходитиме в Києві у травні 2017 року, готуються приїхати конкурсанти із 43 країн. півфінали 62-го пісенного конкурсу відбудуться 9 та 11 травня. Фінал «Євробачення-2017» – 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр у Києві.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2993
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду