Нацрада оголошує конкурс на вільні радіочастоти в 11 областях України

Нацрада оголошує конкурс на вільні радіочастоти в 11 областях України

8 Грудня 2016
2529
8 Грудня 2016
18:14

Нацрада оголошує конкурс на вільні радіочастоти в 11 областях України

2529
8 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про затвердження конкурсних умов та оголошення конкурсу на мовлення з використанням 16 вільних радіоканалів в 11 областях України.
Нацрада оголошує конкурс на вільні радіочастоти в 11 областях України
Нацрада оголошує конкурс на вільні радіочастоти в 11 областях України

Відповідне оголошення незабаром буде опубліковане в газеті «Голос України», йдеться на сайті регулятора.

На конкурс виставлені частоти з обсягом мовлення 24 години на добу в Підгайцях Волинської області, Нікополі і Павлограді Дніпропетровської області, Бердянську і Мелітополі Запорізької області, Білій Церкві Київської області, Вознесенську Миколаївської області, Лубнах Полтавської області, Жашкові та Умані Черкаської області, Прилуках Чернігівської області, а також в обласних центрах - Кропивницькому, Миколаєві, Полтаві, Сумах і Хмельницькому.

Конкурсними умовами передбачено ведення програм і передач, а також трансляція музичних творів винятково українською мовою, формат мовлення – музичний. Голова Національної ради Юрій Артеменко наголосив, що протягом усього терміну дії ліцензії мовлення має здійснюватися без зміни програмної концепції. Крім того, забороняється ретрансляція програм інших мовників і використання позивних інших мовників.

Заяви на участь у конкурсі прийматимуться із 13 січня 2017 року.

Граничний термін подачі заяв – 13 лютого 2017 року. Граничний термін підбиття підсумків конкурсу – 14 квітня 2017 року.

Нагадаємо, 1 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення замовила в «Українського державного центру радіочастот» прорахунок 70 ФМ-частот у 22 областях України та однієї телевізійної частоти в Чонгарі Херсонської області для цифрового наземного мовлення стандарту DVB-T2.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2529
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду