5 вересня - зустріч журналістів Чернівців із командою Українського кризового медіа-центру

5 вересня - зустріч журналістів Чернівців із командою Українського кризового медіа-центру

1 Вересня 2016
1094
1 Вересня 2016
15:43

5 вересня - зустріч журналістів Чернівців із командою Українського кризового медіа-центру

1094
5 вересня з 10:00 до 11:00 в Чернівцях відбудеться зустріч журналістів та редакторів регіону з командою Українського кризового медіа-центру (УКМЦ)
5 вересня - зустріч журналістів Чернівців із командою Українського кризового медіа-центру
5 вересня - зустріч журналістів Чернівців із командою Українського кризового медіа-центру

Про це йдеться в прес-релізі УКМЦ.

«Ми приїжджаємо до Чернівців спеціально для того, аби познайомитися з журналістами та редакторами регіону, розповісти про проекти УКМЦ, які можуть бути Вам корисними та запитати про те, чого бракує медівникам», - зазначено в релізі.

В рамках зустрічі буде презентована діяльність Українського кризового медіа-центру в різних напрямках: робота з регіональними медіа, реформи, культура, взаємодія суспільства та держави.

Втім, як зазначено, головне для команди УКМЦ– познайомитися з місцевими ініціативами регіональних журналістів та роботою на Буковині.

Дата проведення: 5 вересня 2015 року

Місце проведення:  УВАГА: ЗМІНА МІСЦЯ: Бізнес-центр "Інтерсіті", вул. Шевченка 28

Час проведення: 10:00 – 12:00

Прохання зареєструватися тут https://goo.gl/forms/0wf4PG7juyXUIl4M2

Програма заходу:

Програма заходу:

10:00 – Юлія Шмигальова, виконавчий директор УКМЦ, Роман Осадчук, менеджер проектів: Презентація Українського кризового медіа-центру: Незалежний майданчик, який формулює усвідомлену дискусію. Спокійно. Професійно. Без зовнішнього впливу.

10:10 – Тетяна Колосова – куратор проектів роботи з внутрішніми аудиторіями, Леонід Марущак - куратор мистецького напрямку УКМЦ:

Презентація окремих проектів УКМЦ  та можливостей, які відкриваються для медіа

10:30 –  Роман Вибрановський, журналіст, менеджер проектів УКМЦ:

Комунікаційний центр реформ: Сервіси проекту, скеровані на допомогу журналістам та редакторам в регіонах.

10:40 – Обговорення: використання сервісів журналістами та редакторами. Запитання та пропозиції від колег.

11.00 – Підсумок – обговорення переліку матеріалів (публікацій, матеріалів, графіки) які необхідні для медіа ( і які медіа-центр готовий створювати)

11.20 – Неформальне спілкування за кавою (журналісти що не люблять круглих столів зможуть доповнити перелік завдань для УКМЦ в звичній розмові за кавою) 

Український кризовий медіа центр (УКМЦ) створено у березні 2014 року зусиллями провідних українських експертів у галузі міжнародних відносин, комунікацій та зв’язків з громадськістю. Завдання УКМЦ — надавати об’єктивну інформацію про Україну та про події довкола неї, виклики та загрози національній безпеці, зокрема у військовій, політичній, економічній, енергетичній, гуманітарній сферах, як внутрішній аудиторії – громадянам України, – так і світовій спільноті.

Прес-центр УКМЦ – майданчик, який у рамках своєї статутної діяльності, надає можливість громадським активістам, експертам, політикам та представникам влади надати суспільству інформацію про події та процеси, які відбуваються в Україні та довкола неї.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1094
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду