detector.media
01.09.2016 15:43
5 вересня - зустріч журналістів Чернівців із командою Українського кризового медіа-центру
5 вересня - зустріч журналістів Чернівців із командою Українського кризового медіа-центру
5 вересня з 10:00 до 11:00 в Чернівцях відбудеться зустріч журналістів та редакторів регіону з командою Українського кризового медіа-центру (УКМЦ)

Про це йдеться в прес-релізі УКМЦ.

«Ми приїжджаємо до Чернівців спеціально для того, аби познайомитися з журналістами та редакторами регіону, розповісти про проекти УКМЦ, які можуть бути Вам корисними та запитати про те, чого бракує медівникам», - зазначено в релізі.

В рамках зустрічі буде презентована діяльність Українського кризового медіа-центру в різних напрямках: робота з регіональними медіа, реформи, культура, взаємодія суспільства та держави.

Втім, як зазначено, головне для команди УКМЦ– познайомитися з місцевими ініціативами регіональних журналістів та роботою на Буковині.

Дата проведення: 5 вересня 2015 року

Місце проведення:  УВАГА: ЗМІНА МІСЦЯ: Бізнес-центр "Інтерсіті", вул. Шевченка 28

Час проведення: 10:00 – 12:00

Прохання зареєструватися тут https://goo.gl/forms/0wf4PG7juyXUIl4M2

Програма заходу:

Програма заходу:

10:00 – Юлія Шмигальова, виконавчий директор УКМЦ, Роман Осадчук, менеджер проектів: Презентація Українського кризового медіа-центру: Незалежний майданчик, який формулює усвідомлену дискусію. Спокійно. Професійно. Без зовнішнього впливу.

10:10 – Тетяна Колосова – куратор проектів роботи з внутрішніми аудиторіями, Леонід Марущак - куратор мистецького напрямку УКМЦ:

Презентація окремих проектів УКМЦ  та можливостей, які відкриваються для медіа

10:30 –  Роман Вибрановський, журналіст, менеджер проектів УКМЦ:

Комунікаційний центр реформ: Сервіси проекту, скеровані на допомогу журналістам та редакторам в регіонах.

10:40 – Обговорення: використання сервісів журналістами та редакторами. Запитання та пропозиції від колег.

11.00 – Підсумок – обговорення переліку матеріалів (публікацій, матеріалів, графіки) які необхідні для медіа ( і які медіа-центр готовий створювати)

11.20 – Неформальне спілкування за кавою (журналісти що не люблять круглих столів зможуть доповнити перелік завдань для УКМЦ в звичній розмові за кавою) 

Український кризовий медіа центр (УКМЦ) створено у березні 2014 року зусиллями провідних українських експертів у галузі міжнародних відносин, комунікацій та зв’язків з громадськістю. Завдання УКМЦ — надавати об’єктивну інформацію про Україну та про події довкола неї, виклики та загрози національній безпеці, зокрема у військовій, політичній, економічній, енергетичній, гуманітарній сферах, як внутрішній аудиторії – громадянам України, – так і світовій спільноті.

Прес-центр УКМЦ – майданчик, який у рамках своєї статутної діяльності, надає можливість громадським активістам, експертам, політикам та представникам влади надати суспільству інформацію про події та процеси, які відбуваються в Україні та довкола неї.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY