«Радио Вести» запускає новий сезон ток-шоу «Тема дня»

«Радио Вести» запускає новий сезон ток-шоу «Тема дня»

30 Серпня 2016
1304
30 Серпня 2016
13:20

«Радио Вести» запускає новий сезон ток-шоу «Тема дня»

1304
Радіостанція «Радио Вести» заявляє про старт нового сезону програми «Тема дня» з ведучим Дмитром Тузовим
«Радио Вести» запускає новий сезон ток-шоу «Тема дня»
«Радио Вести» запускає новий сезон ток-шоу «Тема дня»

Про це повідомляє прес-служба медіахолдинга «Вести Украина».

Виходитиме програма кожного вівторка та середи з 19:00 до 20:00. Підсумковий випуск – щоп’ятниці.

Як зазначено в релізі, ефір буде проходити у форматі живого спілкування із залучанням гостей, експертів та слухачів, в тому числі з-за кордону. Кожен випуск програми буде підсумовуватися.

«Будемо говорити про найголовніші події. Аналізувати те, що сталося і шукати спільно відповідь на питання «Що робити?», щоб поліпшити ситуацію і допомогти собі і своїй країні. Важливо розуміти причини того, що сталося. Тоді наші дії будуть системними та ефективними», - зазначив ведучий пан Тузов.

Перший випуск програми вийде 30 серпня о 19:00 та буде присвячений річниці Іловайської операції та Дню пам'яті Іловайської трагедії. Гості в студії – командир штурмової групи батальйону «Донбас» Тарас Костанчук і представник Генштабу.

Нагадаємо, в ефірі «Радио Вести» стартував новий сезон освітнього проекту «Кіно з Алфьоровим». Програма виходить щочетверга о 20.00.

На фото - Дмитро Тузов

Фото: "Радио Вести"

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду