У Криму у журналіста «Інтера» відібрали камеру  та погрожували автоматом

У Криму у журналіста «Інтера» відібрали камеру та погрожували автоматом

3 Березня 2014
5323

У Криму у журналіста «Інтера» відібрали камеру та погрожували автоматом

5323
У Криму у журналіста «Інтера» відібрали камеру  та погрожували автоматом
У Криму у журналіста «Інтера» відібрали камеру  та погрожували автоматом

1 березня невідомі люди зі зброєю, які перекривають під'їзди до Криму в районі м. Армянська, відібрали у журналіста телеканалу «Інтер» Кирила Ющишена відеокамеру, з якої вийняли флешки та акумулятор. Про це журналіст повідомив в коментарі Інституту масової інформації (ІМІ).

 

Також пану Ющишену погрожували автоматом Калашникова. Журналіст повідомив, що згодом камеру йому повернули, але без флешок та акумулятора.

 

Як розповів Кирило Ющишен, невідомі намагалися також затягнути його на територію КПП, де вони облаштувалися, але журналісту вдалося уникнути цього.

 

«Вони силою, за руки мене тягнули. Викрутився. Фізично не постраждав», - розповів пан Ющишен.

 

Нагадаємо, журналіст Hromadske.TV Богдан Кутєпов 1 березня повідомив, що невідомі люди зі зброєю, які перекривають під'їзди до Криму, не пропускають туди журналістів, забирають флешки із записами та погрожують стріляти без попередження за зйомку. Зараз Богдан Кутєпов працює в Криму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5323
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду