На знімальну групу ATR напали (ДОПОВНЕНО)

На знімальну групу ATR напали (ДОПОВНЕНО)

1 Березня 2014
6411

На знімальну групу ATR напали (ДОПОВНЕНО)

6411
На знімальну групу ATR напали (ДОПОВНЕНО)
На знімальну групу ATR напали (ДОПОВНЕНО)

На знімальну групу кримськотатарського телеканалу ATR напали невідомі. Про це повідомила під час включення кореспондентка Софія Абляєва.

 

За її словами, два оператори каналу фіксували сутички у центрі міста. При цьому невідомі, схожі, як припускає пана Абляєва, на бойовиків, які охороняли Раду міністрів, почали стріляти - можливо, аби відлякати людей, що хотіли проникнути до приміщення. Четверо молодиків з гумовими палицями погналися за операторами ATR та почали їх бити, розповіла кореспондентка. Присутні поряд представники ДАІ на прохання допомогти не реагували.

 

Один з операторів отримав сильні удари в шию. Одна з камер, можливо, пошкоджена. Флешкарта виведена з ладу.

 

«Поруч з ними лежать двоє чоловіків. Можливо, їх вбито чи поранено, невідомо», - додала журналістка. Присутні на місці події люди кажуть, що цим чоловікам наказали лягти на землю, коли вони нібито намагалися потрапити до якоїсь із установ.

 

Під час попереднього включення з Будинку профспілок у Сімферополі пані Абляєва підходила до молодиків з «Кримського фронту», просила їх них зняти маски та цікавилася, хто вони. Деякі з них у відповідь звинувачували ATR у підготовці провокаційного матеріалу.

 

Також ведучий марафону повідомив, що отримав ще одне повідомлення про можливе захоплення ATR.

 

Як писала «Детектор медіа», напередодні, 28 лютого журналісти ATR заявили, що протягом ночі є загроза силового захоплення. До будівля каналу охороняти його прийшли загони місцевої самооборони. Вони чатують біля  ATR і досі.

 

Нагадаємо, канал продовжує висвітлювати в прямому ефірі події в Криму.

 

Сьогодні одягнені у військовий камуфляж і  маски люди, що назвалися «Кримським фронтом», захопили Будинок профспідок у Сімферополі, де розташовані Інформаційний прес-центр та Центр журналістських розслідувань. Вони заявляють, що проводитимуть заходи для журналістів та сприятимуть у формуванні суспільної думки. Перша прес-конференція «Кримського фронту» пройшла під прапором Росії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6411
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду