Телеканал ATR охороняє самооборона

Телеканал ATR охороняє самооборона

1 Березня 2014
12545
1 Березня 2014
11:23

Телеканал ATR охороняє самооборона

12545
Телеканал ATR охороняє самооборона
Телеканал ATR охороняє самооборона

З учорашнього вечора офіс телеканалу ATR почали охороняти загони самооборони, сформовані кримськими татарами. Про це повідомили у випуску новин ATR - програмі Zaman.

 

За даними журналістів, біля будівлі чатували близько 200 осіб. 

 

Як пише інформагенство «е-Крым», формування кримських татар планує здійснювати постійну охорону каналу. 

 

Нагадаємо, відучора  кримськотатарський телеканалу ATR, який висвітлює в прямому ефірі події в Криму, перебуває під загрозою силового захоплення.

 

За інформацією ATR, телеканал залишається одним з останніх, хто відображає реальну ситуацію в Криму. «Нам хочуть закрити роти, а вам - очі й вуха», - повідомили журналісти у програмі Zaman.

 

Раніше цієї п`ятниці будівля державної телерадіокомпанії «Крим» у Сімферополі опинилася під контролем озброєних людей без розпізнавальних знаків, які представилися військовими Чорноморського флоту Російської Федерації.

 


«Детектор медіа»

Фото Османа Пашаєва

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12545
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду