Княжицький вивів Катеринчук зі складу власників компанії, що володіє торговою маркою ТВі

10 Вересня 2013
6417
10 Вересня 2013
17:20

Княжицький вивів Катеринчук зі складу власників компанії, що володіє торговою маркою ТВі

6417
Княжицький вивів Катеринчук зі складу власників компанії, що володіє торговою маркою ТВі

Сьогодні, 10 вересня, відбулися збори учасників ТОВ «Інфо24» - компанії, якій належать права на торгову марку ТВі. Рішенням зборів Наталію Катеринчук (екс-директора ТВі) було виведено зі складу учасників товариства. Інформацію, анонсовану колишнім прес-секретарем ТВі Ланою Самохваловою у Facebook, «Детектор медіа» підтвердив учасник ТОВ «Інфо24», народний депутат Микола Княжицький.

 

З його слів, на зборах були присутні він особисто, Артем Шевченко і представник Віталія Портникова за дорученням.

 

«Відбулося виведення Катеринчук зі складу учасників через те, що вона продала свою частку мені», - повідомив пан Княжицький.

 

Раніше Микола Княжицький, Наталя Катеринчук, Артем Шевченко і Віталій Портников володіли по 25% кожен у ТОВ «Інфо24». Відтепер пан Княжицький, з його слів, володіє 50%. Нагадаємо, що Наталя Катеринчук заперечувала продаж своєї частки та будь-які домовленості з цього приводу.

 

«Колись мені своїми частками поступилися і Шевченко, і Портников, і Катеринчук. Але я не захотів купувати частки Шевченка і Портникова. Я купив частку Катеринчук - вона сама захотіла мені її продати й отримала гроші. Ця угода була підписана в присутності багатьох свідків (кого саме - пан Княжицький каже, що не пам'ятає. - ТК). Заяви про недійсність підпису - це брехня. Автентичність підпису підтверджено експертизою», - заявив «Детектор медіа» пан Княжицький і надав «Детектор медіа» скан угоди.

 

 

 

У порядку денному зборів були також питання про звільнення директора «Інфо24» на підставі його заяви (цю посаду обіймав Віталій Портников) і призначення нового директора, затвердження нового статуту товариства, а також про погашення кредиторської заборгованості ТОВ «Інфо24» перед концерном «Медіа управління» в розмірі 2 млн 11 тис. 484 грн. Про це стало відомо з повідомлення про скликання зборів, надісланого паном Княжицьким пані Катеринчук та оприлюдненого Ланою Самохваловою.

 

Пан Княжицький підтвердив, що розглядалися також інші питання відповідно до порядку денного, але повідомляти про ухвалені рішення відмовився, оскільки це приватна компанія.

 

Артем Шевченко сказав «Детектор медіа», що не може нічого повідомити про рішення зборів учасників товариства.

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментарі Наталі Катеринчук та Віталія Портникова. Наталя Катеринчук перебуває в суді в Лондоні та зможе коментувати рішення зборів «Інфо24» увечері.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду