До 15 серпня – набір на навчальну програму «Цифрові медіа в університетах»

24 Липня 2013
3749

До 15 серпня – набір на навчальну програму «Цифрові медіа в університетах»

3749
До 15 серпня – набір на навчальну програму «Цифрові медіа в університетах»

Благодійний фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» і Могилянська школа журналістики НаУКМА розпочинають набір на третій рік навчання на проекті «Цифрові медіа в університетах».

 

Мета проекту - наблизити навчання журналістів в Україні до провідних світових стандартів викладання масових комунікацій, щоб майбутні журналісти, виходячи на український ринок праці, були конкурентоздатними.

 

Участь у проекті можуть брати викладачі факультетів і кафедр журналістики українських університетів. Для цього необхідно до 15 серпня заповнити аплікаційну форму, яка буде розглянута відбірковою комісією.

 

Остаточні результати відбору будуть оголошені 1 вересня.

 

Навчання на проекті є безкоштовним і триватиме з листопада 2013 по червень 2014 року. Протягом 7 триденних модулів (один модуль щомісяця) викладачі українських університетів зможуть вдосконалити свої знання з мультимедійної журналістики у царинах написання текстів для інтернет-видань, роботи з пошуковими системами і базами даних, роботи з аудіо-, відео- і фото в Інтернеті, познайомляться з основними принципами інфографіки та бізнес-моделями сучасних медіа.

 

Проект «Цифрові медіа в університетах» було розпочато 2011 року. За два роки навчання пройшли 20 викладачів з 10 українських університетів.

 

«Цифрові медіа в університетах» є спільним проектом Благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Могилянської школи журналістики НаУКМА.

 

«Телеритика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3749
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду