detector.media
24.07.2013 16:23
До 15 серпня – набір на навчальну програму «Цифрові медіа в університетах»

Благодійний фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» і Могилянська школа журналістики НаУКМА розпочинають набір на третій рік навчання на проекті «Цифрові медіа в університетах».

 

Мета проекту - наблизити навчання журналістів в Україні до провідних світових стандартів викладання масових комунікацій, щоб майбутні журналісти, виходячи на український ринок праці, були конкурентоздатними.

 

Участь у проекті можуть брати викладачі факультетів і кафедр журналістики українських університетів. Для цього необхідно до 15 серпня заповнити аплікаційну форму, яка буде розглянута відбірковою комісією.

 

Остаточні результати відбору будуть оголошені 1 вересня.

 

Навчання на проекті є безкоштовним і триватиме з листопада 2013 по червень 2014 року. Протягом 7 триденних модулів (один модуль щомісяця) викладачі українських університетів зможуть вдосконалити свої знання з мультимедійної журналістики у царинах написання текстів для інтернет-видань, роботи з пошуковими системами і базами даних, роботи з аудіо-, відео- і фото в Інтернеті, познайомляться з основними принципами інфографіки та бізнес-моделями сучасних медіа.

 

Проект «Цифрові медіа в університетах» було розпочато 2011 року. За два роки навчання пройшли 20 викладачів з 10 українських університетів.

 

«Цифрові медіа в університетах» є спільним проектом Благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Могилянської школи журналістики НаУКМА.

 

«Телеритика»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY