26 липня – засідання прес-клубу НСЖУ-НМПУ з Юлією Савостіною

22 Липня 2013
6129

26 липня – засідання прес-клубу НСЖУ-НМПУ з Юлією Савостіною

6129
26 липня – засідання прес-клубу НСЖУ-НМПУ з Юлією Савостіною

26 липня о 18.30. на Хрещатику, 27-а, у прес-центрі НСЖУ  відбудеться чергове засідання прес-клубу  Незалежної медіапрофспілки України (НМПУ) і Національної спілки журналістів України (НСЖУ) «Як зацікавити ЗМІ довготривалим проектом? Юлія Савостіна купує тільки українське».

 

Буде представлено експеримент журналіста і директора pr-агенції   Юлії Савостіної, яка п'ять місяців тому  у блозі на сайті Delo.ua пообіцяла, що протягом року купуватиме продукцію тільки українського виробництва.

 

За цей час Юлія знайшла виробників зубних щіток та устриць, взуття та косметики, куштувала українських жаб, що крокують на експорт,  і відшукала фабрику, на якій налаштовують лінію з виготовлення дитячих підгузників.  Про все це вона щотижня пише репортажі у своїй колонці. Юлія відступила лише в двох продуктах, які не випускають в Україні. В яких - можна буде дізнатися під час зустрічі у п`ятницю, 26 липня.

 

Юлія Савостіна - директор агентства Pillar PR. До цього працювала на посаді PR-директором Першого Національного каналу, там же була ведучою програми «Легко бути жінкою». З 1996 по 2000 рр. працювала на каналі СТБ репортером, з 2000 р. - спеціальним кореспондентом на каналі ICTV. З 2002 по 2004 рік працювала ведучою і продюсером програми «Ділові Факти» на ICTV. Об'їздила понад 50 країн світу, звідки робила  репортажі для новин. Паралельно запустила журнали «Думка» (директор) і «Профіль. Україна» (редактор відділу бізнесу). У 2005 - 2006 роках в якості виконавчого продюсера запустила в ефір канал «Кіно».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду