До 20 вересня – прийом робіт на конкурс на здобуття польсько-української премії

18 Липня 2013
6690

До 20 вересня – прийом робіт на конкурс на здобуття польсько-української премії

6690
До 20 вересня – прийом робіт на конкурс на здобуття польсько-української премії

Асоціація польських журналістів, Національна спілка журналістів України (НСЖУ), Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ)запрошують українських журналістів взяти участь у конкурсі на здобуття польсько-української премії.

 

Для участі у конкурсі приймаються роботи журналістів, які присвячені боротьбі за демократію: відстоюванню свободи слова, розвитку самоврядування, подолання корупції, встановлення прозорості в урядуванні, відстоюванні прав людини тощо.

 

Переможцям конкурсу будуть нагороджені призами:

- головний приз 3 000 PLN

- приз за друге місце 2 000 PLN

-  приз за третє місце 1 000 PLN

 

Заявка для участі у конкурсі може охоплювати індивідуальну або колективну роботу. Умовою прийняття роботи є її творчий (авторський) характер.

 

Заявку слід подати у шести примірниках, з додатком шести примірників газетних вирізок, або шести примірників дисків CD / DVD на адресу Національної спілки журналістів України (Хрещатик 27 А, 01001 Київ).

 

На конкурс можна подати матеріали, опубліковані в українській пресі, радіо, телебаченні та інтернеті в період з 1 вересня 2012 по 30 серпня 2013 року.

 

Термін подачі заявок закінчується 20 вересня.

 

Результати Конкурсу будуть оприлюднені 7 листопада. Церемонія нагородження відбудеться на конференції у Києві, що проходитиме 21-23 листопада.

 

Нагороджені конкурсні роботи будуть опубліковані на веб-сайтах Асоціації польських журналістів, Національної спілки журналістів України, Незалежної медіапрофспілки України, а також у журналі «Форум журналістів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду