detector.media
18.07.2013 16:52
До 20 вересня – прийом робіт на конкурс на здобуття польсько-української премії

Асоціація польських журналістів, Національна спілка журналістів України (НСЖУ), Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ)запрошують українських журналістів взяти участь у конкурсі на здобуття польсько-української премії.

 

Для участі у конкурсі приймаються роботи журналістів, які присвячені боротьбі за демократію: відстоюванню свободи слова, розвитку самоврядування, подолання корупції, встановлення прозорості в урядуванні, відстоюванні прав людини тощо.

 

Переможцям конкурсу будуть нагороджені призами:

- головний приз 3 000 PLN

- приз за друге місце 2 000 PLN

-  приз за третє місце 1 000 PLN

 

Заявка для участі у конкурсі може охоплювати індивідуальну або колективну роботу. Умовою прийняття роботи є її творчий (авторський) характер.

 

Заявку слід подати у шести примірниках, з додатком шести примірників газетних вирізок, або шести примірників дисків CD / DVD на адресу Національної спілки журналістів України (Хрещатик 27 А, 01001 Київ).

 

На конкурс можна подати матеріали, опубліковані в українській пресі, радіо, телебаченні та інтернеті в період з 1 вересня 2012 по 30 серпня 2013 року.

 

Термін подачі заявок закінчується 20 вересня.

 

Результати Конкурсу будуть оприлюднені 7 листопада. Церемонія нагородження відбудеться на конференції у Києві, що проходитиме 21-23 листопада.

 

Нагороджені конкурсні роботи будуть опубліковані на веб-сайтах Асоціації польських журналістів, Національної спілки журналістів України, Незалежної медіапрофспілки України, а також у журналі «Форум журналістів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY