12 липня – продовження серії ворк-шопів «Медіа для медіа. Як цим скористатись?»

10 Липня 2013
4737

12 липня – продовження серії ворк-шопів «Медіа для медіа. Як цим скористатись?»

4737
12 липня – продовження  серії ворк-шопів «Медіа для медіа. Як цим скористатись?»

В п'ятницю, 12 липня, в рамках «Української Медіа Школи» до Києва приїдуть Ірина Петровська та Мілана Мінаєва щоб своїми виступами продовжити серію ворк-шопів «Медіа для медіа. Як цим скористатись?».

 

Ірина Петровська  - гуру в написанні аналітики контенту телеканалів. Сьогодні Ірина - колумніст «Нової газети» і ведуча програми «Людина з телевізора» на радіостанції «Ехо Москви» (Росія). З українськими журналістами Ірина поділиться секретами своєї майстерності, розповість, як цікаво та доступно для читачів аналізувати контент телеканалів.

 

Мілана Мінаєва - генеральний продюсер російського телеканалу «ЖИВИ»,  генеральний директор «ЗОД Медіа». Для слухачів ворк-шопів Мілана підготувала розповідь про унікальний досвід роботи на телеканалі, власні секрети пошуку глядачів .

 

Участь для журналістів та редакторів ділових ЗМІ безкоштовна.

 

Слідкуйте за новинами на сайті УМШ та на сторінці УМШ у Facebook.

 

Інформація щодо організаційних питань -  Олена Пушечнікова, +38 067 214 39 86 або Olena.Pushechnikova@itk.ua

 

Анастасія Тиха для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4737
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду