7-8 червня – семінар для журналістів місцевих ЗМІ «Що потрібно знати громадянам про референдуми»

28 Травня 2013
7450

7-8 червня – семінар для журналістів місцевих ЗМІ «Що потрібно знати громадянам про референдуми»

7450
7-8 червня – семінар для журналістів місцевих ЗМІ «Що потрібно знати громадянам про референдуми»

7-8 червня 2013 року в Києві відбудеться семінар для журналістів місцевих ЗМІ «Що потрібно знати громадянам про референдуми».

 

Учасники семінару зможуть дізнатися про референдуми як форму безпосередньої участі народу в управлінні державними справами, про те, які права та можливості надає українцям закон «Про всеукраїнський референдум», про те, які стандарти для прямої демократії вироблені Радою Європи. Програма передбачає також обговорення ролі ЗМІ у ході референдумів та визначення засобів донесення інформації.

 

Навчання та дискусії проводять кращі вітчизняні експерти з питань виборів та прямої демократії, представники ЦВК, науковці, неурядові експерти.

 

Організатор - Коаліція «За чесний референдум», до якої входять представники більше 10 українських громадських організацій. Серед них - Центр.ua, Центр політико-правових реформ, Лабораторія законодавчих ініціатив, Громадська мережа ОПОРА, Український незалежний центр політичних досліджень, Інститут виборчого права та ін.

 

Партнери заходу - Міжнародний фонд «Відродження» та Міжнародна фундація виборчих систем.

 

З приводу участі у семінарі та за більш детальною інформацією слід звертатися до Ілони Суворової. Телефон: моб. (096) 76 42 590; офіс  (044) 279 24 35;  599 42 51. E-mail: ilona@ucipr.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7450
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду