Дискусію про цензуру продовжать у студії «Шустер live»

21 Травня 2010
14432

Дискусію про цензуру продовжать у студії «Шустер live»

14432
Дискусію про цензуру продовжать у студії «Шустер live»

21 травня під час ток-шоу «Шустер live» шукатимуть відповідь на питання «У чому сила, брат?», зазначено на сайті студії.

 

Темою розмови стануть такі аспекти, як «Чи є загроза свободи слова в Україні?», «Україна та Росія: поглинання чи співпраця», «Чи був мільярд?». До участі у програмі запрошено народних депутатів Арсенія Яценюка, В'ячеслава Кириленка, Ірину Геращенко (НУНС) Володимира Олійника (Партія регіонів), Андрія Шевченка, Олега Ляшка (БЮТ), Олега Зарубинського (Блок Литвина), керівника «Центру UA» Олега Рибачука, економіста і громадського діяча Богдана Гаврилишина та екс-міністра закордонних справ Україні Петра Порошенка.

 

Гостем «Великої політики», як повідомляє прес-служба, буде заступник Генерального прокурора України Ренат Кузьмин.

 

Для спілкування заявлено наступні питання: «Коли будуть завершені десятки резонансних кримінальних справ, порушених Генпрокуратурою ще за старої влади? І чи можна вважати простим збігом те, що у всіх нових гучних справах фігурують прізвища нинішніх опозиційних політиків?» та «Співати чи не співати? Як зміняться ціни на алкоголь після підвищення акцизів? Скільки мають коштувати міцні напої, щоб українці стали пити менше», а також «Місце релігії у сучасній Україні».

 

Обидва ток-шоу розпочнуться о 21:30 на телеканалах «Інтер» та «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14432
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду