У Кам’янці-Подільському пограбували редакцію Vdalo.info

У Кам’янці-Подільському пограбували редакцію Vdalo.info

2 Липня 2018
1240

У Кам’янці-Подільському пограбували редакцію Vdalo.info

1240
Зловмисники викрали комп’ютерну техніку, важливі документи, частину меблів і дороговартісний газовий котел
У Кам’янці-Подільському пограбували редакцію Vdalo.info
У Кам’янці-Подільському пограбували редакцію Vdalo.info

У Кам’янці-Подільському невідомі пограбували офіси редакції Vdalo.info та адвокатського бюро «Антонюк та партнери», які розташовувалися в одному приміщенні, повідомляє Vdalo.info.

Злочинці відкрили двоє дверей та викрали з офісу Vdalo.info комп’ютер, монітор, частину меблів, ноутбук, колонки, музичний центр, чохол для ноутбука, побутові прилади. Також з приміщення зникла папка з важливими редакційними документами. Окрім цього, грабіжникам вдалося відкрили складське приміщення, звідки викрали дороговартісний газовий котел.

Ймовірно, злочинців було декілька, вони «працювали» вночі, в ніч на 28 або 29 червня, та пересувалися на автомобілі. Будівлю обстежили співробітники Кам’янець-Подільського міськвідділку поліції.

Проводяться слідчі дії.

Редакція Vdalo.info звертається до можливих свідків пограбування.

«Якщо ви бачили підозрілих осіб в районі магазину «Студент» або ж володієте іншою важливою інформацією, просимо повідомити про це на електронну пошту editor@vdalo.info або ж за номером 102. Конфіденційність гарантуємо», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв «Детектор медіа», в березні у селищі міського типу Олександрівка (Кіровоградська область) невідомі пограбували і розтрощили редакцію ТОВ «РВО “Олександрівщина"». Журналісти не пов'язували  пограбування з професійною діяльністю. 

За словами головної редакторки ТОВ «РВО “Олександрівщина"» Галини Шевченко, невідомі забрали техніку.

Фото: Vdalo.info 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1240
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду