«Радіо Свобода» відкрило вакансію менеджера онлайн-платформи

«Радіо Свобода» відкрило вакансію менеджера онлайн-платформи

1 Серпня 2017
2220

«Радіо Свобода» відкрило вакансію менеджера онлайн-платформи

2220
«Радіо свобода» шукає менеджера онлайн платформи, який звітуватиме головному редактору Київського бюро та директору Української редакції «Радіо Свобода», відповідатиме за координацію, редагування та загальне управління веб-сайтами Української редакції та її присутністю в соціальних мережах, а також залучатиме аудиторію на всі ці платформи
«Радіо Свобода» відкрило вакансію менеджера онлайн-платформи
«Радіо Свобода» відкрило вакансію менеджера онлайн-платформи

Про це повідомляється на сайті «Радіо Свобода».

Зазначено, що менеджер онлайн платформи відіграє провідну роль у нових медіа та онлайн ініціативах.

Обов'язки:

  • Визначає напрямок для редакції (редакційну спрямованість) та керує персоналом мережі для забезпечення високоякісних, точних, перевірених новин та висвітлення подій, в тому числі елементи інтерактивних та різноманітних платформ, такі як форуми, опитування, трансляції, підкасти; поширює ТБ/радіоматеріали в інтернеті.
  • Координує, редагує та повністю керує присутністю Української служби Радіо Свобода у соціальних мережах та взаємодіє з аудиторіями на цих платформах. Працює з веб-командою щоденно, пропонує спеціальні цифрові ініціативи та нові стратегії поширення контенту.
  • Розробляє нові стратегії для розповсюдження контенту і залучення аудиторії в інтернеті та оцінки впливу таких ініціатив. Працює для визначення (та розробки, де це доцільно) розповідей (подій), що заслуговують на більш широке поширення на медіа-ринках.

Виконує інші визначені обов'язки.

Освіта: журналістика, міжнародні відносини або суміжна галузь – ступінь магістра (обов'язково)

Досвід роботи:

  • Досвід у сфері цифрових медіа/журналістики та досвід в організаціях зі стрімким розвитком та з роботою зі стислими термінами (обов'язково)
  • Досвід трансляції: широке, досконале та детальне знання політичних, економічних та соціальних ситуацій у сфері трансляції, а також знання міжнародних стандартів (особливостей трансляції), які отримані шляхом навчання, дослідження, написання, подорожей або іншого відповідного досвіду (обов'язково)
  • Досвід управління персоналом 2-5 років (обов'язково)

Компетенція:

  • Досвід у сфері інтернет-журналістики або професійного написання текстів 5-8 років (обов'язково)
  • Досвід організації, проведення та оцінки цифрових ініціатив малого та великого масштабу на місцевому та міжнародному рівні (обов'язково)
  • Знання принципів та практики журналістики, належного використання нових та більш традиційних комунікаційних каналів, наявність комунікативних та маркетингових навичок (обов'язково)
  • Навички організації та планування на рівні керівника (обов'язково)
  • Досвід управління персоналом (обов'язково)
  • Здатність працювати у стресових умовах (обов'язково)

Знання мов: українська, російська, англійська усна та письмова (обов'язково)

Резюме разом із мотиваційним листом надсилайте на адресу: ukrjobs@rferl.org

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2220
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду