Сергій Борсук очолить агентство UMG замість Анни Жуковської

Сергій Борсук очолить агентство UMG замість Анни Жуковської

19 Травня 2016
2616

Сергій Борсук очолить агентство UMG замість Анни Жуковської

2616
З 1 червня директором радіобаїнгового агентства UMG замість Анни Жуковської стане Сергій Борсук. Про це повідомила прес-служба холдингу Dentsu Aegis Network Ukraine
Сергій Борсук очолить агентство UMG замість Анни Жуковської
Сергій Борсук очолить агентство UMG замість Анни Жуковської

Протягом останніх десяти років агентство працювало під керуванням Анни Жуковської, яка до травня 2016 року також була головою «Радіокомітету».

До призначення на посаду директора Сергій Борсук п’ять років очолював у UMG напрямок клієнтського сервісу. Він також буде представляти інтереси UMG в «Радіокомітеті».

«Я залишаюся в UMG в ролі партнера, а операційною діяльністю займеться Сергій. Я вірю в нього особисто і в ту команду людей, які будуть управляти бізнесом. Амбіції і професійний потенціал Сергія дадуть новий виток розвитку агентства», - прокоментувала зміни Анна Жуковська.

Нагадаємо, 16 травня «Радіокомітет» оприлюднив дані першої хвилі дослідження радіослухання за 2016 рік в містах України з населенням понад 50 тисяч осіб. Упродовж першого кварталу 2016 року українці найактивніше слухали «Хіт FM», «Шансон», «Люкс FM», «Ретро FM» та «Русское радио Украина».

У конкурсі відкритих пропозицій на проведення у 2016 році єдиного галузевого вимірювання радіослухання в Україні перемогла дослідницька компанія «TNS Україна». Попередні чотири роки ці дослідження на замовлення «Радіокомітету» здійснювала компанія «GFK Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2616
Читайте також
01.12.2016 20:25
Анна Жуковская
для «Детектора медіа»
4 260
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду