Помер Олександр Даруга

Помер Олександр Даруга

12 Квітня 2016
4521

Помер Олександр Даруга

4521
12 квітня на 55-му році життя через раптову хворобу не стало режисера, актора і сценариста Олександра Даруги.
Помер Олександр Даруга
Помер Олександр Даруга

Про це у Facebook повідомила акторка Іванна Сахно.

Олександр Даруга народився 10 вересня 1961 року в Києві, закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва імені І. Карпенка-Карого.

Він був брендвойсом телеканалу «1+1» епохи Олександра Роднянського. За його плечима – проекти «Інтера», «1+1» та ICTV («Шанс», «Все для тебе», «Сніданок з “1+1”», перший український ситком «Леся+Рома», перший україномовний детективний серіал «Богун. Адвокатські розслідування»).

З 2008 року співпрацював з російськими та українськими продакшнами, знімав телевізійні фільми та серіали. У його творчому доробку – такі картини, як «Непідкупний», «Смерть шпигунам», «Чужі мрії», «Другі» та інші.

Зняті Олександром Даругою серіал «Леся+Рома» та фільм «Дорогі діти» принесли телеканалу ICTV національну телевізійну премію «Телетріумф» у 2006 та 2009 роках.

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, близьким, колегам і шанувальникам Олександра Даруги. Вічна пам’ять!

Фото - Facebook Іванни Сахно

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4521
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду