«Українська правда» відкрила чотири вакансії

«Українська правда» відкрила чотири вакансії

8 Квітня 2015
5985

«Українська правда» відкрила чотири вакансії

5985
«Українська правда» відкрила чотири вакансії
«Українська правда» відкрила чотири вакансії

Інтернет-видання «Українська правда» шукає нових співробітників на низку відкритих вакансій. Про це йдеться в оголошенні видання у Facebook.

 

1. Нічний редактор стрічки новин. «Нам потрібна ерудована, розумна і витривала людина», - йдеться в оголошенні.

 

2. Репортер. Від претендентів на цю посаду вимагаються всі перераховані вище якості, а також вміння розпізнавати і знаходити новини, швидко пересуватися містом, ставити розумні питання на прес-конференціях і в кулуарах Верховної Ради, знати всіх депутатів та до яких фракцій вони входять, швидко передавати новини випусковим редакторам.

 

3. Аналітик. На цю посаду потрібна людина з аналітичними здібностями, що добре розбирається в українській політиці, економіці. Важливими якостями є вміння мислити глобально, стратегічно, знаходити взаємозв'язки і передбачати наслідки. Ще одна вимога - вміння красиво і коротко формулювати свої думки.

 

4. Журналіст. За описом вакансії, це має бути людина, яка не може не писати, причому писати легко і доступно. Претендент також повинен розбиратися в українській політиці, мати гарні навички спілкування.

 

Умови оплати та праці залежать від якостей претендентів та будуть обговорюватися окремо.

 

Свої резюме та приклади робіт редакція просить надсилати на адресу ukrpravda@gmail.com. Необхідно обов'язково вказувати тему листа з вакансією, яка зацікавила, наприклад: «Резюме. Репортер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5985
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду