2 вересня о 10:00 розпочнуться громадські слухання «Оцінка концепції суспільного мовлення нової влади»

30 Серпня 2010
12920

2 вересня о 10:00 розпочнуться громадські слухання «Оцінка концепції суспільного мовлення нової влади»

12920
2 вересня о 10:00 розпочнуться громадські слухання «Оцінка концепції суспільного мовлення нової влади»

2 вересня о 10:00 - 12:30 у готелі «Русь» (Київ, вул. Госпітальна, 4) триватимуть громадські слухання на тему: «Оцінка концепції суспільного мовлення нової влади». (Реєстрація учасників розпочнеться о 9:30.)

 

Журналісти й експерти публічно закликають представників влади взяти участь у дискусії, яка має дати відповіді на питання:

 

1. Яке суспільне мовлення готує нова влада в Україні?

2. Чи передбачає концепція збалансований політичний механізм формування Наглядової ради, прозорий та незалежний від державного втручання механізм фінансування СМ?

3. Чи є небезпека створення українського варіанту ОРТ?

4. Чи може Україна реалізувати позитивний європейський досвід створення суспільного мовлення?

 

Серед спікерів та учасників - найповажніші українські журналісти й експерти, представники міжнародних медіа з Великобританії, Грузії та Естонії, журналісти з усіх 24 областей України, дипломати і представники міжнародних організацій.

 

Організатори: громадська кампанія «Новий громадянин», Інститут масової інформації, Інститут медіа права, «Інтерньюз-Україна», «Детектор медіа», фундація «Суспільність», Центр суспільних медіа, Незалежна медіа-профспілка України, Київська незалежна медіа-профспілка, профспілка «Медіафронт».

 

Модератори: Андрій Куликов, «Свобода слова» (ICTV), Тарас Шевченко, Інститут медіа права.

 

Захід відбудеться за підтримки міжнародної організації «Міжнародна підтримка медіа» (IMS) та Міжнародного фонду «Відродження».

 

Захід проводиться в рамках руху «Стоп цензурі!»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12920
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду