detector.media
27.08.2014 10:06
Ігор Вернік став співведучим Віри Брежнєвої в шоу «Хочу до Меладзе»
Ігор Вернік став співведучим Віри Брежнєвої в шоу «Хочу до Меладзе»

Російський актор і шоумен Ігор Вернік стане співведучим Віри Брежнєвої в серіаліті «Хочу до Меладзе» на телеканалі «Україна». Про це повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на прес-службу каналу.

 

Віра Брежнєва працюватиме за лаштунками, підтримуючи і втішаючи хлопців-учасників, а Ігор Вернік візьме на себе «основну сцену».

 

«Віра Брежнєва у нас відповідає за жіночу позицію, а я - за чоловічу. І моя позиція полягає у тверезій оцінці того, що відбувається. Але це не означає, що чоловіки не сентиментальні. Я теж відчуваю і переживаю за долю учасників, але, як на мене, краще відразу сказати «ні», якщо ти бачиш, що людина не підходить. Краще відрубати, ніж довго пиляти», - пояснює ведучий.

 

За словами Ігоря Верніка, над пропозицією стати ведучим шоу «Хочу до Меладзе» на телеканалі «Україна» довго не думав: «Знаєте, у мене таке повага до Костянтина Меладзе і таку насолоду я отримав від роботи з ним над першим проектом, що я ні хвилини не роздумував. Все, що пов'язано з Костянтином Меладзе, - пов'язане з абсолютним смаком і високою культурою. Тому я з радістю прийняв цю пропозицію».

 

Нагадаємо, серіаліті «Хочу до Меладзе» стартує в ефірі каналу «Україна» 7 вересня. Головна мета проекту - створення нового бойз-бенду, учасників якого обиратимуть телеглядачі та музичний продюсер Костянтин Меладзе, а допомагатимуть їм судді шоу, якими стали Поліна Гагаріна, Єва Польна, Анна Седакова, Тіматі, Сергій Лазарєв і Володимир Пресняков.

 

Виробництвом шоу «Хочу до Меладзе» за авторським форматом Алана Бадоєва займається компанія Gaudi studio, яка створила шоу «Хочу у ВІА Гру».

 

Крім каналу «Україна» шоу також транслюватимуть телеканали Казахстану, Білорусі та Росії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY